Объявление: подарунок долі надійний legacy1245
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Днепропетровская область >> Новомосковск >> Мотоциклы, мопеды >> Мотоциклы

подарунок долі надійний legacy1245

привіт
Я роблю, що у моїй власності є чесна людина і у потребі. Словом, я французького походження, і я живу в ФРАНЦІЇ. Я страждаю на серйозну хворобу, яка засуджує мене до смерті, і я маю суму, яку я хотів би зробити для пожертви надійної та чесної людини, щоб вона добре її використала.

Я володію бізнесом з імпорту какао у Франції, і я втратив чоловіка 11 років тому, що мене дуже сильно вплинуло, і я не зміг повернутися до цього дня , у нас не було дітей. Я хотів би зробити цю суму подарунком перед моєю смертю, щоб мої дні були підраховані через відсутність цієї хвороби, до якої у мене не було ніякого засобу, а заспокійливого у Франції. Я роблю цей теплий подарунок, тому що мій духовний батько радить мені, щоб мій образ мало досконалий з Богом батьком.
Контакт: mcormensanchez@gmail.com

Будь ласка, дайте відповідь.

Регион: Новомосковск

 Приложенные картинки 
Объявление но. 20235
Срок объявления:
от 21 сен 2017, 9:07
до 22 апр 2024, 9:07
Всего просмотров: 644
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления.

Связаться с администрацией сайта